Tast-art a La Galeria


Tast-art: Un maridatge eno-artístic, al voltant de l’obra d’art contemporani de l'Isidre Mateu, amb la interpretació en clau enològica de Carles Mera.


Aquest mes novembre, la galeria d’art La Galeria, ens presenta l’obra d'Isidre Mateo, un conjunt de peces realitzades amb diferents tècniques - escultures, collages, fotografies i obra gràfica - que oscil·len entre l’expressió més primitiva a la pluralitat de llenguatges pròpia dels nostres temps.
La Galeria ens mostra una seixantena de peces originals, fruit dels últims cinc anys de feina creativa de l’artista, que tenen com a eixos temàtics l'ésser humà i el seu entorn, la representació de la vida, i els diferents estats anímics de l’individu enfrontat o en harmonia amb el medi que l’envolta.

Un conjunt d’obres que segurament no deixaran indiferent a ningú. Annexa us passo l’enllaç per si voleu veure l’exposició en directe La Galeria Google maps.

Dins del programa de la mateixa galeria, i en la seva proposta de maridatge amb altres llenguatges, el proper dijous 21 de novembre a les 20:30 hores tindrà lloc l’acció artística “Tast-art”,  inclosa dins del cicle: Noves mirades, noves perspectives del  llenguatge artístic.
En aquesta ocasió, La Galeria serà l’espai d’un tast de vins força especial, un maridatge eno-artístic, al voltant de l’obra artística d'Isidre Mateu, amb la interpretació personal en clau enològica de Carles Mera.
  
TAST-ART:

“Tast-art” és més que un tast, és una experiència dels sentits,  un viatge visual al món del vi.
“Tast-art” estarà dirigit per l'expert en vins i conegut blogger Carles Mera, soci consultor de Vinexus Consulting .  
Carles Mera té una visió pròpia del món del vi: per a ell, el vi és tractat com una manifestació artística, és l’ expressió d’ un sentiment, és un conductor d’ emocions.
En aquesta ocasió, Carles Mera viurem un tast-experiència que vincularà art contemporani i vi amb altres paratges sorprenents i evocadors.

L’acció “Tast-art” està inclosa dins la programació dels Tast-experiències amb Carles Mera: “ Els vins que expliquen històries, les histories entorn del vi”

Preu: 15 €
Cal confirmar l'assistència prèviament al telèfon 686 718 789 (Laura Muns)
Les places per aquesta  tast-experiència  eno-artística són limitades,

Per a més informació:

Laura Muns, La Galeria – C/Consell de Cent, 279 – Barcelona – www.lagaleria-art.comcontact@lagaleria-art.com – Tel. 93 532 10 46

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Muchas gracias por tu participación, nos seguimos viendo por estos territorios del Marketing turístico. Estamos en contacto, saludos

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...